miércoles, 2 de mayo de 2007

Presentació del candidat de l'agrupació de L'Hospitalet

El diputat de Ciutadans-Partit de la Ciutadania en el Parlament de Catalunya, Albert Rivera, va presentar públicament el candidat a l'Alcaldia de L'Hospitalet de Llobregat. Aquesta és la nostra primera confrontació en unes eleccions municipals. Recordem que en les darreres autonòmiques vam obtenir tres diputats.

En aquesta presentació vam afirmar que l'administració ha de ser bilingüe al cent per cent i que no es pot penalitzar els comerços que no fan servir el català. També que considerem que cal un major control de la despesa pública i una reducció de la inversió en propaganda institucional. C's també aposta per limitar els mandats municipals a vuit anys i canviar la llei electoral per permetre les llistes obertes.

A la roda de prensa, vaig explicar que a les pasades eleccions autonòmiques vam aconseguir el 5% dels vots a la ciutat. Ara ens coneixen més i sabem que en aquestes eleccions vota més gent. Confiem aconseguir dos regidors a L'Hospitalet.

1 comentario:

Siria118 dijo...

Sr. del Amo,

Em dic Laura Pérez Llorca, sóc de L'Hospitalet (Santa Eulàlia) i estudio Periodisme a la UAB. Estic fent un reportatge sobre la identitat especial de la nostra ciutat. Em pregunto si li podria fer 6 preguntes sobre el tema. Adjunto el meu mòvil i les preguntes: 639847746

Quin és el tret diferencial principal de L’H? En el cas de que pensi que és la immigració, hi ha algun altre?

Com volen reflexar aquest tret en les polítiques aplicades a L’H?

Per què els hospitalencs voten el PSC?

L’H ha d’acollir tot allò que Barcelona no vol?

Creu que les associacions regionals, tipus Casa Galega, beneficien la integració d’immigrants que ja no ho haurien d’ésser?

Què pot oferir ciutadans per millorar la ciutat?

La situació del català a L'H és diferent a la de la resta de Catalunya?

Moltíssimes gràcies.
Laura